Böjte Csaba és Ákos osztja meg a gondolatait apák napja alkalmából

Böjte Csaba
Böjte Csaba ferences rendi szerzetest hétfőn számolt be a közösségi oldalán arról, hogy ő is elkapta a koronavírust.
Vágólapra másolva!
Apák napja alkalmából kétnapos, ingyenes online konferenciát tart a Család.hu a közösségi oldalán. Jelentős és személyesen is életbevágó témákról fognak beszélni, valamint megosztja a gondolatait az apaságról Ákos és Böjte Csaba is.
Vágólapra másolva!

A konferencia június 17-én, 17 órától indul, ekkor a fiúnevelés és a férfi értékek vonatkozásában az iskolalelkészként dolgozó Bese Gergő atya és Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója mondja el a véleményét.

A következő napon, szintén 17 órai kezdettel

Dr. Császár-Nagy Noémi klinikai szakpszichológus tart előadást az apahiányos társadalomról, majd Léder László, az Apa Akadémia alapítója beszél a modern kori apaság kihívásairól.

Közben a nézők chaten tehetnek fel kérdéseket a szakembereknek. A konferencián videóüzenetben fogja elmondani gondolatait az apaságról Böjte Csaba testvér, Kovács Ákos énekes, Kovács András Péter humorista és Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó – írja közleményében a Családbarát Ország.

Böjte Csaba Forrás: MTI/Biró István

Június 21-től Apák napja miatt két héten keresztül a férfivá érésről és a modern kori apaságról lesz szó a Család.hu-n.

Az oldalon interjúk, szakmai cikkek és személyes vallomások, blogok (Tóth Gabi, Schäffer Erzsébet) és vlogok (Bárdosi család) foglalkoznak a fiúk és férfiak családban betöltött pótolhatatlan szerepével és az őket kihívások elé állító szerepkonfliktusokkal.