Az M3-as autópályán kezdték üldözni a kábítószer kereskedő családot

Vágólapra másolva!
Hónapokig árulta a drogot egy nyíregyházi család. A szülőket végül egy autós üldözés után fogták el a rendőrök. Pont egy újabb szállítmányt vittek Budapestről. 
Vágólapra másolva!

Egy nő, a férje, és a fiúk árulták a kábítószert 2018 novemberétől Nyíregyházán. Adtak el marihuánát, amfetamint és extasyt is. A vevők a kábítószer grammjáért, illetve egy tablettáért is 3.000 forintot fizettek.

Forrás: Ügyészség

Előfordult olyan is, hogy a fogyasztóknak házhoz vitték a családtagok a megrendelt kábítószert.

Budapestről, egy ismeretlen embertől vették a drogot.

Amikor az M3-as autópályán mentek, akkor is nagyobb adag volt náluk.

A rendőrök már várták őket az egyik lehajtójánál, de a kocsit vezető nő Nyíregyháza helyett Debrecen irányába fordult, és a 4-es főúton menekülni kezdett.

A rendőrök két autóval üldözték a házaspárt, akiket végül sikerült Újfehértó közelében leszorítani az útról és megállásra kényszeríteni.


A kocsiban ülő férfi miközben menekültek, folyamatosan dobálta ki a lehúzott ablakon a kábítószert, amit a rendőrök csak részben tudtak összegyűjteni, mert a fehér port a szél elfújta.

Forrás: Ügyészség

A kocsiban még így is annyi kábítószer maradt, amely jelentős mennyiségűnek minősül.


Később kiderült, mind a hármukat elítélték már kábítószer-kereskedelem miatt, a féri jelenleg is egy ilyen bűncselekmény miatt tölti büntetését, míg a nő és fia letartóztatásban van.