VV Fanni feltételezett gyilkosa apa lesz

B.L. emberölés bűntette, VV Fanni, Novozánszki Fanni, 2020.01.07.
Vágólapra másolva!
B. László, aki továbbra is a VV Fanni ügy egyetlen vádlottja, a barátnőjével együtt őszre várják a gyereküket. A Bors információi szerint a férfi nem biztos benne, hogy most jó ötlet volt gyereket vállalnia.
Vágólapra másolva!

Márciusban derült ki, hogy B. Lászlónak barátnője van, most arról ír a Bors, hogy a nő terhes.

A férfi először hezitált, hogy vállalják-e a gyereket, mivel a VV Fanni ügy lezárásáig bizonytalannak érzi a jövőjét.

A barátnője azonban bízik abban, hogy gyilkosságért nem, csak személyi szabadság megsértéséért ítélik el B. Lászlót, és majd együtt nevelhetik fel a gyereket.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A férfi jelenleg nem tudja támogatni a barátnőjét, mert több mint egy éve házi őrizetben van a nagymamájánál. Két és fél év bezártság után azonban most már kimehet az utcára.

– mondta a lapnak a férfi ügyvéd nagybátyja, dr. Brodmann Péter. A férfi először a nagyapja sírjához ment ki, utána bevásárolt majd a Duna-parton sétált.

Az ügyvéd nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy B. Lászlónak gyereke lesz.

A lap úgy tudja, hogy a család nem szerette volna, ha idő előtt kiszivárog a hír. Minden családtag örül a babának, de a boldogságuk addig nem lehet felhőtlen, amíg nem zárul le VV Fanni ügye.

Összekötözve, súllyal dobhatta VV Fannit a Dunába

Ahogy azt korábban megírtuk, az egyik valóságshow-ban ismerté vált Novozánszki Fanni prostituáltként dolgozott a Marina parti lakásán, amikor 2017. november 20-án este váratlanul eltűnt.

A lakópark biztonsági kamerája rögzítette, hogy B. László az ölében viszi le a lépcsőn VV Fanni élettelen testét, majd beteszi az autójába és elhajt.

Forrás: Blikk

A vád szerint a kérdéses időszakban B. Lászlónak anyagi gondjai voltak, ezért pénzt akart szerezni Novozánszki Fannitól. Aznap este felment hozzá, megverte, majd pár holmijával együtt betette az autójába. Ekkor már valószínűleg halott volt.

Másnap, Dunaújvárosnál összekötözte a holttestet, nehezéket rakott rá és beleengedte a folyóba.

Ezek után a nő kulcsaival visszament a lakásába és kifosztotta.

Korábban a hatóságok több száz millió forintot költöttek VV Fanni holttestének megtalálására, de nem lett meg.

Keresték a Dunában, a Balatonban és egy hatalmas erdőben is Veszprém és Budapest között.

Rengeteg lehetőség szóba jött, hogy hogyan tüntethette el a holttestet B. László. Megetethette vaddisznókkal, odaadhatta a holttestet egy olyan bűnszervezetnek, akik pénzért cserébe elégethették egy krematóriumban.

Forrás: police.hu

VV Fanni eltűnése után arra keresett rá az interneten, hogy melyik országokból nincs kiadatás Magyarországra.

Egy Közép-Amerika keleti partján, a Karib-tenger mellett lévő kis ország, Belize fővárosát nézte ki, ahol szabad szobákat keresett 2017. november 30. és december 30. közötti időszakra egy fő részére.

B. László a bűnrészességet már beismerte, a gyilkosságot viszont tagadja.