Felújítás alatt álló házból lopott egy kabai férfi, aki egészen addig azt gondolta, hogy nem lakik ott senki, amíg bele nem botlott az egyik szobában alvó tulajdonosban. Azonban ez sem tartotta vissza őt a további fosztogatástól, és zsebre rakta a férfi pénztárcáját.

A férfi július 21-én, kora hajnalban megjelent egy kabai háznál, amelyen felújítást végeztek és

úgy tudta, nem laknak benne. Bemászott az udvarra, és a ház hátsó, nyitott bejáratán át bement, és különböző tárgyakat vett magához, majd a szomszédos, üres telekre vitte, és elrejtette őket.

Ezután visszament a lakásba, és értékek után kezdett kutatni. Amikor benyitott a szobába, észrevette, hogy egy férfi alszik ott. Közelebb ment hozzá, és az ágy melletti asztalról ellopta a pénztárcáját, amelyben 1000 forint, bankkártya, és iratok voltak.

A férfi a lopott pénzt elköltötte, a tárcát a benne lévő bankkártyával és iratokkal együtt kidobta egy kukába, azok nem is kerültek többé elő.

A helyi férfi összesen 28 ezer forintnyi kárt okozott, melynek többsége megtérült, a nyomozás során a rendőrök az üres telken elrejtett tárgyakat is megtalálták, és visszaadták a tulajdonosnak.