Soros-befolyás Brüsszelben: így ünnepli a baloldali propagandamédia a Magyarország elleni döntést

- Horizontal
Hungarian-born US investor and philanthropist George Soros talks to the audience after receiving the Schumpeter Award 2019 in Vienna, Austria on June 21, 2019. (Photo by GEORG HOCHMUTH / APA / AFP) / Austria OUT
Vágólapra másolva!
Az uniós bíróság ítélete a külföldről finanszírozott szervezetek ügyében újra megmutatta, hogy összehangolt támadás zajlik Magyarország ellen. A hírt kitörő örömmel fogadták a magyarországi baloldali propagandamédiumok, amelyek kezdetektől fogva Soros György szervezeteit támogatták, és propagálták, Soros blogja, a 444 pedig már nyíltan fenyegetni próbálja a kormányt, hogy ha nem hajtja végre a döntést, akkor kötelezettségszegési eljárás is indulhat.
Vágólapra másolva!

Kitörő örömmel ünneplik Soros György magyarországi propagandaoldalai, hogy Brüsszelben Magyarország ellen hoztak ítéletet. Mint arról beszámoltunk, a nemzetek helyett az NGO-k oldalára állt Brüsszel.

Az uniós bíróság egyértelműen Soros szervezeteinek érdekében döntött Forrás: AFP/Georg Hochmuth

Már fenyegetőzni próbál a Soros-blog

Az Index az ítéletet úgy kommentálta a címoldalán, hogy "El kell törölni a civil szervezeteket és támogatóikat hátrányosan érintő jogszabályt." Majd pedig megállapították, hogy "A civil szervezetek ügye azok közé tartozik, amely miatt az Európai Néppárt is megosztottá vált a magyar kormánypárt tagságával kapcsolatban." Persze az nem egészen világos, hogy jön ide a Néppárt és a Fidesz viszonya.

A hvg pedig azzal a Brüsszelt leleplező mondattal kommentálta a döntést, hogy "az ítélet nem volt túl nagy meglepetés, hiszen az Európai Bíróság főtanácsnoka már januárban azt javasolta a testületnek, állapítsa meg, hogy a vitatott magyar szabályozás indokolatlanul korlátozza a tőke szabad mozgását". A bíróságot ugyanis egyáltalán nem köti a főtanácsnok véleménye, így semmilyen összefüggést nem lehetne felállítani a főtanácsnok véleménye és a döntés között. A hvg mondata

leleplezi az eljárás koncepciós voltát,

ahogy az is, hogy

a főtanácsnok nem bonyolította túl az ügyet: szó szerint átvette a Soros-szervezetek érvelését.

A Soros-blog, a 444 ennél is tovább megy,

azonnal fenyegetni próbálja a kormányt, azzal, hogy kötelezettségszegési eljárás indulhat.

Azt írják, ha "Magyarország az Európai Bíróság első ítélete ellenére sem cselekszik, a bizottság újabb jogsértési eljárást indíthat, és ekkor már egy figyelmeztetés után a bírósághoz fordulhat, bírság kiszabását javasolva a tagállammal szemben."

Közös pont a baloldali propagandalapokban, hogy mindegyik hosszasan idézte a magyar civil törvény elleni támadásokat, csak Soros György szervezeteinek véleményét visszhangozva.

Utat nyithat a döntés a nyílt társadalomnak

A Századvég Alapítvány gyorselemzéséből kiderül, hogy az Európai Unió Bíróságának döntése

Az utóbbi fejlemény pedig nagyon tetszik azoknak a hazai baloldali propagandaoldalaknak, amelyek a törvény megszületése óta komoly lobbitevékenységet folytattak a külföldről finanszírozott civil szervezetek érdekében. A Soros-szervezetek a hazai ellenzéki médiumokban szinte mindig korlátlan és kritikátlan megszólalási lehetőséget kapnak.

Az uniós bíróság mostani ítélete egyértelműen jelzi, hogy összehangolt támadás zajlik Magyarország ellen.

Legutóbb a tranzitzónák ügyében született olyan döntés, amely mélyen sértette Magyarország érdekeit, és a határok megvédését. Most pedig az uniós bíróság egyértelműen a Soros-szervezetek pártjára állt.