Boncmester lehet a pátyi férfi, akinél emberi maradványokat találtak

2020.06.19. 14:39

Emberi maradványokat találtak egy pátyi férfi házában. Információink szerint a férfi az egyik kórház patológiai osztályán dolgozik, onnan vihette haza az emberi maradványokat. A rendőrök egyelőre azt kizárják, hogy a maradványok gyilkosság áldozataitól származnának.

Tegnap este jelentek meg a rendőrök annál a pátyi háznál, ahol a gyanú szerint emberi maradványokat találtak. Úgy tudjuk több kocsival érkeztek, több mint egy tucatnyian. Azóta folyamatosan helyszínelnek, ezekben a percekben is gyűjtik a nyomokat.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Maga a ház, amelynek a kertjéből az emberi maradványok előkerültek, nagy, kívülről azonban mindez alig látszik, a kertet ugyani belepi a gaz, és egy magas, rothadó kerítés veszi körbe. Vagyis jól el lehet ott bármit rejteni, senki sem veszi észre.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A kert egyébként tele van szeméttel, sörös rekeszek, és több számozott vödör, két sorba egymásra van rakva. Hogy ezek mit rejtenek, egyelőre nem lehet tudni.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Néhány perce megtudtuk, hogy
az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda emberei test tiltott felhasználása miatt indítottak nyomozást.

Az ügynek egy gyanúsított van. Kérdésünkre szóvivőjük Gaál Kristóf elmondta,
az emberi maradványok, nem gyilkosság áldozatától származnak.

Úgy tudjuk a férfi, akinél a holtestek maradványait megtalálták, az egyik kórház patológiai osztályán dolgozik. Az egyik szomszéd az mondta, hogy boncmester.

Nagyon nem kedveljük. Több embert is feljelentett az utcában. Volt akit azért, mert szerinte hangosan ugatottak a kutyái, mást pedig azért mert hangosan hallgatta a zenét.

Azt is mondta, a férfi felesége évekkel ezelőtt meghalt, a gyerekei pedig nagyok, már elköltöztek. Most a párjával lakik együtt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Általában korán reggel elmegy, és csak későn jön haza" – tette hozzá.

Egy másik helyi férfi azt mondta, hogy egy kisteherautóval jár el otthonról a férfi, amelybe nem lehetet belátni. Így a kertből bármit el, vagy be vihetett.
Én sokáig azt hittem róla, hogy hullaszállító - mondta.

Az élettársát, még ritkábban lehet látni. Sem a férfi, sem a nő nem állt szóban senkivel a településen, noha több, mint öt éve Pátyon laknak - tette hozzá.