Besurranó tolvajok buktatták le a pátyi boncmester horrorkertjét

2020.06.20. 17:06

Az egyik kórház patológiai osztályán dolgozik az a pátyi boncmester, aki magával vitte otthonába az emberi maradványokat. Egyelőre nem tudni, hogy miért csinálta mindezt. A szomszédok közül páran arra is gyanakodnak, hogy a malacait etette a maradványokkal. Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda emberei test tiltott felhasználása miatt indított nyomozást.

A 60 év körüli pátyi boncmester morbid titkára besurranó tolvajok jöttek rá, amikor betörtek a házába.

A tolvajok szörnyülködve beszéltek a rendőröknek, arról, hogy mit láttak,

miután elkapták őket.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ahogy arról mi is írtunk,csütörtök este jelent meg egy tucat rendőr egy pátyi háznál, aminek a kertjében emberi maradványokat találtak.A rendőrök két napig helyszíneltek a háznál.

A szomszédok közül páran azt gondolják, hogy a férfi a malacait etette a maradványokkal.

A lakók évek óta beszéltek arról, hogy valami nincs rendben a férfi körül. Az egyik szomszéd a Blikknek elmondta, hogy amíg élt a férfi felesége, addig szép és rendezett volt a kert, de a nő halála után ez már nem volt elmondható, a kertet nagyon elhanyagolták.

Elmondta azt is, hogya férfi legalább 20 éve költözött oda a családjával, de ennek ellenére sosem köszönt.Viszont a felesége és két gyereke kedvesek voltak, ellenben a férfival, aki goromba és rosszindulatú.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Sportot űzött abból, hogy mindenkit feljelentett valamiért. Idén februárban az új párjával elköltöztek, azóta csak nagy ritkán láttam. Állatokat mindig tartott, egyszer még a városi képviselő-testület is tárgyalta az ügyét, mert valaki akkor őt jelentette fel, hogy az állatokat rossz körülmények között tartja. Persze aztán ebből sem lett semmi. Sokáig irdatlan bűz áradt ki tőle, de aztán ez megszűnt – folytatta a lapnak a szomszéd.

Egy férfi legutóbb akkor beszélt a boncmesterrel, amikor az teljes erőből dörömbölt az ajtajukon, hogy túl hangosak.
Szépen leállítottam, aztán elkullogott– mondta, majd azzal folytatta:
Ami furcsa volt, hogy mindig éjjel járkált az autójával, miközben mi úgy tudtuk, hogy nappal dolgozik. A kertben is mindig éjszaka tevékenykedett, soha nem nappal. Sőt valaki látta, hogy éjjel kettőkor hullatepsiket mos a ház mellett. A tepsiket többen is láttuk a kocsijában, de azt hittük, hogy hullaszállítóként dolgozik.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A rendőrség szóvivője az Origónak elmondta, hogy az ügynek egy gyanúsítottja van, valamint azt is, hogy az emberi maradványok nem gyilkosság áldozataitól származnak.