Letartóztatták a füzesabonyi gyilkost

füzesabonyi gyilkosság
Vágólapra másolva!
A rendőrök egy füzesabonyi lakásban találtak egy holttestet, a helyszínelés után hamar kiderült, hogy a férfit megölték.
Vágólapra másolva!

Egy hónapra rendelte el a bíróság a letartóztatását, annak a 19 éves férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy június 16-án éjjel Füzesabonyban megölte egy ismerősét.

A bíróság döntését, a szökés és elrejtőzés lehetőségének veszélyén kívül az is indokolja, hogy a férfi gyakran váltogatja a lakó- és tartózkodási helyét, továbbá az is feltehető, hogy szabadlábra kerülése esetén újabb bűncselekményt követne el.

Forrás: police.hu

A döntést az ügyész és a férfi is tudomásul vette, a védő nem volt jelen az ülésen, neki három napja van a fellebbezni. – közölte az Egri Törvényszék.

Június 17-én a rendőrök holtan találtak egy 26 éves férfit a füzesabonyi otthonában. A helyszíni szemle után kiderült, hogy a férfit meggyilkolták.

Forrás: police.hu

A feltételezett gyilkost tegnap fogták el és vették őrizetbe a rendőrök Budapesten, körözés alapján. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, amikor is a 19 éves férfi részletes beismerő vallomást tett.