György László megható üzenetet posztolt apák napja alkalmából - videó

GYÖRGY László
Budapest, 2019. október 1. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), a minisztérium és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány Országos Vállalkozói Mentorprogramjának közép-magyarországi nyitórendezvényén Budapesten, a Mercure szállóban 2019. október 1-jén. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Világhírű zongoraművész öccse játékával köszöntette fel édesapját György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára. 
Vágólapra másolva!

"Egy édesapának nagy öröm felnőni látni gyermekeit. Nem csak azért mert felerészt az ő DNS-éből burjánzik a "produktum", hanem azért is, mert rengeteg munkája, odafigyelése, energiája van benne. És persze sosincs készen a "mű". Legalábbis - feltételezem - minden apa így gondolja, nem csak az enyém, bár Ő biztosan. Mi meg gyermekként talán olyankor vagyunk a legboldogabbak, amikor szüleinket boldognak és büszkének látjuk" - fogalmazott közösségi oldalán a politikus, aki elárulta, hogy tegnap meccsre vitte édesapját.

Forrás: György László/Facebook

Nem ez volt az egyetlen meglepetés számára: vasárnap öccse zongorajátékával kívánt boldog apák napját neki. A Steinway zongoragyár által feltöltött videót jelenleg 7300-an osztották meg, és félmillióan néztek végig kevesebb mint egy hét alatt szerte a világon.

- írt érzéseiről György László, akinek testvére Liszt Ferenctől a "La Campanellát" játszotta el. A cím jelentése egyébként "kis harang" vagy "kis csengő", mert az ugráló dallam egy csengőre emlékeztet. Az államtitkár írásának végén bemutatta az előadót, aki nem más, mint "György Ádám, az ifjú magyar tehetség, aki világszerte telt házas koncerteket ad évek óta."

A világhírű zongoraművész György Ádám játékát ide kattintva nézheti meg.