A dombrádi gyilkossággal gyanúsított férfi június elején végzett brutálisan volt barátnőjével, valószínűleg féltékenységből. A nőnek három gyereke volt, a gyilkosság idejében a negyediket várta. A férfi egyik rokona a Blikknek azt mondta, hogy gyerekkorukban őt fejbe lőtte egy légpuskával.

A rokona szerint L. Csaba már gyerekkorában is brutális és erőszakos volt.

A férfi 7 míg a nő 10 éves lehetett, amikor fejbe lőtte őt egy légpuskával.

A nő azt mondta, szerinte nem volt szándékos.

Madarakat szeretett volna lőni, de a puska rosszkor sült el, a golyó pedig mai napig a fejemben van. Az orvosok úgy döntöttek, nagyobb veszéllyel jár kioperálni. Gyerek volt, ahogyan én is. Az más kérdés, hogy mit keresett egy kisgyereknél fegyver– mondta a nő a Blikknek, majd hozzátette, hogy a

L. Csaba kiskorában állatokat kínzott, így vezette le a feszültségét.

Forrás: Police.hu

A rokon végül maga kérte, hogy őt és a testvérét vegyék állami gondozásba, mivel szörnyű kegyetlenségeket kellett elszenvedniük a családban.

Nagyon felzaklatott, ami Nórával történt, ahogyan elbántak vele, a szerencsétlen lány fotóját küldözgették. Ezt látva döntöttem úgy, hogy elmondom a történetem. Szeretném, ha megkapná, ami jár neki a gyilkosságért. Veszélyes ember – tette hozzá.

Ahogy korábban megírtuk, a 23 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy a hónap elején meggyilkolta az exét.Ököllel és tenyérrel is többször megütötte a nőt, aki ettől elesett és beverte a fejét az ágy sarkába. Ezek után a vérző fejű nőnek a bordáit is eltörte.

Miután végzett, a férfi magára hagyta áldozatát és elmenekült.

Forrás: Police.hu

A támadó napokig bujkált a rendőrök elől, végül a Dombrádon élő anyjánál fogták el. Valószínűleg féltékenységből gyilkolt.