Németországban és Dániában futtatott lányokat egy szegedi férfi

sziréna, rendőrök, rendőrség
Vágólapra másolva!
Egy szegedi férfi két lány iránta érzett érzelmeit is kihasználta. Rávette őket, hogy az irányítása alatt dolgozzanak prostituáltként külföldön. A megszerzett pénzt úgy próbálta tisztára mosni, hogy a dédnagymamájának utaltatta haza.
Vágólapra másolva!

A vád szerint a férfi családi és baráti körében többen is prostitúcióból éltek. Elhatározta, hogy egy 18 éves nőt, aki érzelmileg is kötődött hozzá, ráveszi, hogy legyen prostituált.

Elhitette vele, hogy jól fognak keresni, és ezzel a pénzzel megalapozzák a közös életüket.

2017-ben Németországba utaztak, ahol a lány több mint egy hétig dolgozott a férfi szervezésében, a megkeresett pénzt felélték.

Ezzel egy időben a strici eldöntötte, hogy

átveszi egy másik nő felügyeletét is, aki érzelmileg szintén kötődött hozzá. Hogy ezt elérje, többször életveszélyesen megfenyegette a kiszemeltjét.

Ezek után kettejüket egyszerre futtatta Németországban és Dániában is. A 18 éves 2017 augusztusáig dolgozott egészségügyi problémák miatt, a másodjára beszervezett pedig 2018 márciusáig állt a férfi felügyelete alatt.

Forrás: Police.hu

A strici a futtatásból szerzett 400 ezer forintot a dédnagymamájának utaltatta haza, aki mindig levette neki a pénzt bankban.

Az asszony tudta, hogy a férfinak miből van pénze. A strici az elfogása előtt kokainozott is.

Az ügyészek többek között kitartottság, fenyegetés és üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem miatt emeltek vádat a férfi ellen,

a dédnagymamát pedig pénzmosással vádolják.

Az asszony esetében azt javasolják, hogy a járványhelyzet miatt tárgyalás nélkül, büntető végzéssel ítéljék el.