Karácsony Gergely párttársa sajnálja, hogy nem volt járvány a fideszes városvezetés alatt - videó

Vágólapra másolva!
Az Erzsébetvárosi Önkormányzat csütörtöki képviselő-testületi ülésén Szücs Balázs alpolgármester, a Karácsony Gergely-féle Párbeszéd politikusa azt mondta, „sajnálja, hogy az előző, fideszes városvezetés alatt nem volt járvány". A kijelentésről videófelvétel készült. A kormánypárti képviselők a megdöbbenésüket fejezték ki a baloldali politikus kijelentése kapcsán.
Vágólapra másolva!

Június 25-én Erzsébetváros Önkormányzata hosszú idő után ismét a VII. kerületi városháza épületében tartott képviselő-testületi ülést.

A kétórás ülésből felkerült az internetre egy megdöbbentő, 2 perc 20 másodperces részlet, amely úgy kezdődik, hogy Vattamány Zsolt fideszes önkormányzati képviselő, a kerület volt polgármestere reagált a párbeszédes Szücs Balázs alpolgármester, Niedermüller Péter gyurcsányista városvezető helyettesének a felvetéseire.

Szücs Balázs Forrás: https://www.erzsebetvaros.hu

Ezt követően Niedermüller Szücsnek adta meg a szót. Karácsony Gergely főpolgármester párttársa Vattamány szavaira reagálva szó szerint a következőket mondta:

„sajnálatos módon akkoriban nem volt járvány".

Veres Zoltán fideszes önkormányzati képviselő szerint: „abban lehet problémát találni, hogyha azt mondja egy politikus, sajnálja, hogy korábban nem volt járvány és veszélyhelyzet". Veres közölte, „emberek élete forog kockán és embereket vesztettünk már el, ő pedig azt kívánja, hogy

Vattamány Zsolt válaszában súlyos kijelentésnek nevezte Szücs Balázs szavait, miszerint a párbeszédes politikus sajnálja, hogy a fideszes vezetés alatt nem volt járvány.

A kormánypárti képviselő hangsúlyozta,

Az Erzsébetváros Önkormányzata képviselő-testületi ülése teljes egészében itt tekinthető meg.