Deutsch Tamás: László Imre mondjon le a polgármesteri tisztségéről!

László Imre
Vágólapra másolva!
Azonnal le kellene mondania valamennyi politikai tisztségéről, és távoznia kellene a közéletből az Adolf Hitler náci diktátort dicsőítő DK-s újbudai polgármesternek, László Imrének - írta Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője a közösségi oldalán. Véleménye szerint László Imre maradása azt jelentené, hogy Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc, Gyurcsányné és a teljes DK szerint is példaértékű és dicsérhető a náci vezér, Adolf Hitler munkássága.
Vágólapra másolva!

Deutsch Tamás közösségi oldalán idézte László Imre vállalhatatlan kijelentését:

"'36-ban vagy '37-ben a Time magazin Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg. Mert az a munkája, amit addig kifejtett, az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta, méghozzá látványosan, a világgazdasági válság után. Aztán ami utána történt, az már nem igazán fér ebbe a képbe bele."

László Imre Forrás: Hír TV

Bejegyzésében a baloldalnak, névszerint László Imrének, Karácsony Gergelynek, Gyurcsány Ferencnek és feleségének üzent. Azt írta, hogy „Magyarország, a magyar nemzet egy értékközösség is. Ebbe az értékközösségbe nem kicsit, hanem nagyon nem fér bele az, amit László Imre mondott” - utalva a bukott miniszterelnök őszödi beszédének szófordulatára.

Deutsch Tamás hozzátette,

„magyarázhatatlan és menthetetlen a kijelentése, vegytiszta neonáci, antiszemita és rasszista alapvetés.”

Azt írta, hogy a minimális emberi tisztesség és a baloldal által előszeretettel hangoztatott politikai korrektség azt követeli, hogy

László Imre azonnal távozzon a közéletből, mondjon le polgármesteri tisztségéről, ezzel a fővárosi képviselői megbízatásáról és a Demokratikus Koalíció elnökségi tagságáról.

Deutsch Tamás szerint László Imre maradása

azt jelenti, hogy Karácsony Gergely, a fővárosi ellenzéki koalíció, Gyurcsány Ferenc és felesége, valamint a teljes Demokratikus Koalíció szerint is példaértékű és dicsérhető a náci vezér, Adolf Hitler munkássága.