Az ablakon át akart megszökni a rendőrök elől, de inkább visszamászott

2020.06.28. 10:45

Az ablakon át próbált menekülni a rendőrök elől egy 26 éves férfi, de mikor meglátta a rendőröket inkább visszamászott a hálószobába. Végül az ágyban fogadta a rendőröket M. Richárd, aki ellen hét körözés volt érvényben.

Jó ideje keresték a rendőrök a többszörösen körözött férfit, visszatérően ellenőrizték lehetséges felbukkanási helyeit, amikor bejelentést kaptak tartózkodási helyéről - írja a police.hu. A közlemény szerint a rendőrök június 27-én 0 óra 30 perc körül érkeztek a szigetszentmiklósi albérlethez: a házon a redőnyök lehúzva, csak a bejárati ajtó ablakán szűrődött ki némi fény.

Mint írják a kopogtatásra női hang válaszolt, aki hiányos öltözetére hivatkozva kért egy kis időt. Eközben a rendőri egység tagjai csendben körbevették az ingatlant. Míg a bebocsátásra vártak, a hátsó ajtó felőli ablak redőnyét valaki óvatosan felhúzta, a kimászni próbáló férfi azonban meglátva az egyenruhásokat, visszamászott. – A bejárati ajtó kinyílt, a járőrök pedig a hálószobában, az ágyban fekve megtalálták a keresett M. Richárdot – írják.

A férfi listáján szerepelt a Budapest Környéki Törvényszék három körözése – az egyiket a rongálás elkövetése miatt kiszabott 70 nap elzárás meg nem kezdése miatt adták ki -, valamint a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság csalás, lopás, testi sértés és zaklatás miatt kibocsátott körözése.

M. Richárdot elfogták és előállították, büntetés-végrehajtási intézetbe történő átkísérésére intézkedtek.