Halálos motoros baleset Dunaföldvárnál

Dunaföldvár, motor, baleset, halálos baleset, motorbaleset
Dunaföldvár, 2020. június 28. Ütközésben összetört motorkerékpár Dunaföldvár közelében 2020. június 28-án. A motoros Dunaföldvár felől haladt Paks irányába, amikor egy enyhe jobbkanyarban egy földútról elé kanyarodott egy pótkocsis traktor. A nagy sebességgel érkező motoros fékezés nélkül csapódott bele a pótkocsiba, az ütközés erejétől a motor több darabra szakadt. A motorkerékpár vezetője - egy 60 éves paksi férfi - olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a helyszínen életét vesztette. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Halálos kimenetelű baleset történt 2020. június 28-án 7 óra 9 perckor a 6-os számú főúton, a 90-es kilométerszelvény közelében Dunaföldvár térségében.
Vágólapra másolva!

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy motoros ismeretlen körülmények között mezőgazdasági munkagépnek ütközött - írja a police.hu.

Ütközésben összetört motor Dunaföldvár közelében 2020. június 28-án. Forrás: MTI/Donka Ferenc

A motoros Dunaföldvár felől haladt Paks irányába, amikor egy enyhe jobbkanyarban egy földútról elé kanyarodott egy pótkocsis traktor.

A nagy sebességgel érkező motoros fékezés nélkül csapódott bele a pótkocsiba,

az ütközés erejétől a motor több darabra szakadt.

A motor vezetője - egy 60 éves paksi férfi - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A motoros fékezés nélkül csapódott bele a pótkocsiba, az ütközés erejétől a motor több darabra szakadt. Forrás: MTI/Donka Ferenc

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 6-os számú főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A helyszínelés és a műszaki mentés már véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalanul halad a forgalom.