Nem tudta elviselni egy polgári férfi, hogy az exe már mást szeret, ezért kegyetlen bosszút állt: először csak fenyegetőzött, és bántalmazta a nőt, majd egy rendezvényen késsel leszúrta az új párját. Az áldozat még aznap meghalt, gyakorlatilag elvérzett. A férfi mindezt videóra vette telefonjával, sőt, élőben közvetítette. Az ügyészség gyilkosság miatt vádat emelt ellene.

Egy férfi 2015-től együtt élt barátnőjével Polgáron. Két gyerekük is született. Egyikőjük sem dolgozott rendszeresen, csak alkalmi munkáik voltak, emiatt rossz anyagi körülmények között éltek.

Időközben a férfi gyerekkori barátja és a nő egymásba szeretett, ezért az asszony gyerekeivel együtt hozzá költözött.

Amikor a férfi ezt megtudta, a közösségi oldalakon rendszeresen fenyegetni kezdte őket. Egyre féltékenyebb lett, és idővel már azzal is fenyegetőzött, hogy megöli a volt élettársa új párját.

2019. augusztus 2-án a férfi Polgáron az utcán meglátta volt élettársát. Odament hozzá és a

hajánál fogva lerántotta a bicikliről asszonyt, majd többször fejbe vágta ököllel.

A nő könnyebben sérült meg.

illusztrációForrás: police.hu

Augusztus 19-én este Polgár főterén rendezvény volt, amelyen részt vett volt élettársa, és családja. A férfi is kiment a térre, és magával vitt egy kést. Mobiltelefonján élő videóban közvetítette, hogy mit csinál és azt hangoztatta, hogy megöli volt barátnője élettársát. Amikor meglátta az áldozatot, ráugrott. Mindketten a földre estek. Verekedés közben a támadó

késsel megszúrta a férfit a derekán és a nyakán. Az áldozat olyan súlyosan megsérült, hogy mire a kórházba értek vele, meghalt. 

Az ügyészek a jelenleg letartóztatás alatt álló, többszörösen visszaeső férfi ellen gyilkosság, és súlyos testi sértés miatt is vádat emeltek. Az ügyészség életfogytiglani fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását javasolta.