Már a segélyhívóval beszélt a nő, de a férje még ütötte

2020.06.30. 15:27

Egy Somogy megyei férfi azért kezdte el verni a volt feleségét, mert az el akarta vinni a nála lévő közös gyereküket. A férfi még akkor is ütötte a nőt, amikor már a segélyhívóval beszélt.

Az elvált házaspár egyik közös gyereke a 44 éves férfinál volt láthatáson, amikor megjelent az anya. A nő közölte, hogy elviszi a gyereket, mert a férfi részeg.  Ezen annyira összevesztek, hogy a férfi lökdösni kezdte volt feleségét, aki hívni akarta a rendőröket.

A férfi meg akarta akadályozni, hogy a nő bejelentést tegyen, de nem sikerült, mert a nagyobbik gyerekük és egy másik férfi is a nő segítségére sietett. Ennek ellenére még akkor is ütötte-verte a nőt, amikor ő már vonalban volt a 112-es segélyhívóval. Sikerült kicsavarnia a kezéből a telefont és a földhöz vágni. 

Csak akkor állt le a támadó, amikor a rendőrök a helyszínre értek. A nőnek 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek, és tönkrement a telefonja.

Forrás: Police.hu

Az ügyészség hatósági eljárásban elkövetett kényszerítés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a férfi ellen, és azt javasolják, hogy ítéljék próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre.