Kirabolta a boltot, aztán összeverekedett a dolgozókkal

2020.07.01. 16:56

Javasolták a letartóztatását annak a nőnek, aki egy drogériából fizetés nélkül próbált kicsempészni több kozmetikai terméket. Amikor a bolt alkalmazottai tetten érték, a nő rájuk támadt, hogy elmenekülhessen a zsákmánnyal.

Június 29-én a nő egy Pest megyei drogériában a ruhájába és táskájába rejtett különböző kozmetikai termékeket és fizetés nélkül távozott velük.

A biztonsági őr tetten érte, és az utcán felszólította, hogy vigye vissza a lopott termékeket a boltba.

Miután a biztonsági őr visszakísérte az üzletbe, a nő az egyik, ruhájába csempészett árut a sorok közé dobta, de a többi árucikket megpróbálta megtartani. Ennek érdekében még össze is verekedett az őrrel, aki vissza akarta tartani a nőt.

A tolvaj végül kiszabadult, és az üzlet másik alkalmazottja is megpróbálta feltartani a kijáratnál, dea nő erősebbnek bizonyult, és félrelökte az ajtóból. Ezután kinyitotta a kulcsra zárt bejáratot, és kimenekült az utcára.

A kép illusztrációForrás: AFP/2016 Getty Images/Jules Ameel

A rendőrök elfogták a nőt, és rablás miatt kihallgatták. Az ügyészség javasolta a letartóztatását, a bizonyítás megnehezítése, és a bűnismétlés elkerülése miatt - írja az Ügyészség oldala.