A korábbi fideszes városvezetés eredményeivel kampányol a baloldal Pécsen

Zsolnay Fényfesztivál Pécs címlapi
Vágólapra másolva!
Pécs baloldali városvezetése elsősorban a nagyvárosi családokat és a kultúrafogyasztó fiatalokat szeretné meggyőzni arról, hogy a nyáron érdemes a városba látogatni. Kampányukban ezért most azt hangoztatják, hogy az elmúlt tíz évben rengeteg turisztikai látványosság újult meg. Csakhogy ez nem nekik, hanem a korábbi fideszes vezetésnek és a kormány támogatásának köszönhető – számolt be a Hír Tv.
Vágólapra másolva!

Nagyon örülök annak, hogy az elmúlt években is tendencia volt, hogy olyan fejlesztések indultak el a városban, amiknek célközönsége a helyi és az ideérkező turista. Gondoljunk arra, hogy hány épületünk újult meg, hány attrakciónk lett modernebb és vendégbarátabb – fogalmazott a DK-s Bognár Szilvia. Pécs baloldali alpolgármestere azonban azt már nem mondta, hogy

ez nem nekik köszönhető, hanem az előző, fideszes városvezetés eredménye, amihez a kormány is hozzájárult több milliárd forinttal.

A kép illusztráció! Forrás: MTI/Sóki Tamás

A Fidesz pécsi frakcióvezetője szerint azonban a programok között semmi újdonság nincs, a korábbi években is ugyanezek a rendezvények voltak a városban. Csizmadia Péter úgy fogalmazott:

A frakcióvezető továbbá hozzátette, hogy ez azt bizonyítja, hogy az eddigi programok jól szervezettek és sikeresek voltak.

A baloldali városvezetés a programok népszerűsítésére azonban nem sajnálja a pénzt, plakátokon, rádióban és az interneten is fogják azokat terjeszteni, amire összesen 15 millió forintot fordítanak.