Tízmilliót lopott nevelőapjától egy fiatal - videó

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Kiraboltak egy csepeli férfit. Több értékes tárgy mellett 10 millió forintot vittek el a házából. Mint kiderült, a nevelt fia tette. A 28 éves tolvaj tudta, mikor utazik el a család, ekkor ment be a csepeli házba, és lopta el a pénzt, aztán vad költekezésbe kezdett.
Vágólapra másolva!

Egy csepeli férfi tavaly július 24-e és szeptember 12-e között külföldre utazott a családjával, amiről a nevelt fia, G. Viktor is tudott. Azt is tudta, hogy a ház ura megtakarított pénzét a pincében, a lépcső alá dugta el.

Kihasználta, hogy nevelőapja távol van és egy álkulccsal bement a házba.

A pincéből magával vitt 10 millió forintot, emellett ékszereket, órát, egy pénztárcát a benne lévő személyes iratokkal együtt, a hálószobából pedig a ház kamerafelvevő egységét lopta el.

Forrás: Origo

A tulajdonos szeptember 12-én érkezett haza. Ekkor jött rá, hogy betörtek hozzá, amit bejelentett. A csepeli rendőrök a nyomozás során tanúk kihallgatása és szakértői vizsgálatok alapján rájöttek, hogy

a meglopott férfi nevelt fia járhatott a házában, amíg a ház ura távol volt.

A BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 28 éves budapesti G. Viktort június 25-én a XVII. kerületi lakásán elfogták. A lopott pénzből vásárolt motort, motorosruhát, felszerelést és az elektronikai eszközöket lefoglalták. A csepeli nyomozók G. Viktort lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Beismerő vallomást tett.