Szinetár Dórát beperli Apáti Bence

2020.07.03. 16:17

Minden alap nélkül antiszemitizmussal és homofóbiával vádolta meg Apáti Bencét egy lapinterjúban Szinetár Dóra. Az elsősorban celebként ismert énekesnő hamarosan bíróság előtt felelhet a hazug állításaiért, ugyanis Apáti Bence rágalmazási pert indít ellene.

"Az Operettszínház balettigazgatójának ezerszer durvább megnyilatkozásai vannak közszereplőként, a kinevezésekor mégsem kérdezte meg senki, hogy miért nem mondunk fel zsidók, melegek, másként gondolkodók és mindenki, akiket hol burkoltan, hol egyértelműen elítél hetenként egy élő tévéadásban." – ezt az aljas és vérlázító hazugságoktól hemzsegő mondatot bírta válaszolni arra a kérdésre Szinetár Dóra művésznő, az Operettszínház tagja a Magyar Narancs című hetilap újságírójának kérdésére, hogy miképpen bírja a gyomra, hogy bír tükörbe nézni, úgy, hogy a hírhedt fideszes, Kálomista Gábor színházába fog szeptembertől elszerződni – írta legújabb bejegyzésében Apáti Bence a HírTV-n. 

Apáti Bence beperli Szinetár DórátForrás: Mediaklikk.hu

Szinetár Dóra most átlépett egy határt - írja Apáti Bence, és hozzáteszi: "... én bárkivel, tényleg bárkivel nagyon szívesen leülök egy kávé vagy egy sör mellé vitatkozni, beszélgetni, eszmét cserélni politikáról, közéletről, színházról, migrációról, melegjogokról.

Bármiről.

Szinetár Dórával viszont ez azért különösen bajos, mert ő az a fajta liberális, aki látni, hallani, sőt elviselni sem tudja a másként gondolkodókat.

Talán 2015-ben vagy 16-ban törölt az ismerősei közül. Valószínűleg elege lett azokból a posztjaimból, amelyekben a képmutató liberálisokat szembesítettem a képmutatásukkal, a hülyeségükkel, a tájékozatlanságukkal – írta Apáti Bence. Azzal, hogy bár ők náciznak minket, mégis Párizsból, és nem Magyarországról menekül a zsidóság, hogy tízezrek voltak kénytelenek Izraelbe menekülni a muszlim radikálisok verbális és fizikai fenyegetései miatt, hogy ugyanezek a muszlimok Hollandiában felgyújtják a zsidó tulajdonosok boltjait, hogy horogkereszteket festenek a zsidó tulajdonban lévő éttermek falaira, hogy feldúlják, meggyalázzák a zsidó temetőket, hogy a németországi zsidó vallási vezetők már azt javasolják a felekezeteik tagjainak, hogy ne viseljenek kipát közterületen, hogy meg kellett erősíteni a zsinagógák védelmét, vagy hogy az újonnan érkező fiatal arabok pár éve egy Palesztina melletti tüntetésen Heil Hitlerezve követelték Izrael elpusztítását.

Ezekről a jelenségekről rengeteget írtam és beszéltem az elmúlt pár évben is - tette hozzá. 

Apáti Bence arról is írt, hogy nem emlékszik Szinetár Dóra harcos kiállására, akkor sem, amikor valaki másfél évvel ezelőtt, a decemberi ellenzéki tüntetésen a Kertész utcában hatalmas betűkkel felfújta, hogy: "Apáti Bence buzi", és akkor sem, amikor "engem, a hetero, kétgyerekes családapát buziznak a 444-es, a magyar hangos, meg az indexes újságírók".

Természetesen a kormány jelenlegi családpolitikájával értek egyet. A házasság szerintem és még pármillió magyar szerint csak egy férfi és egy nő szövetsége lehet, csak egy férfi és egy nő között jöhet létre - tette hozzá. 

Úgy akartál nagyokat mondani, úgy akartál a balliberális újságírónál jó pontokat szerezni, hogy engem antiszemitának, nácinak hazudtál.

Hogy azért mondtad, amit mondtál, mert tudatlan vagy, vagy azért mert aljas, nem tudom, de nem is érdekel. (...)

Nem kérdés, hogy be foglak perelni, a bíróságon találkozunk - zárul a bejegyzés. 

A teljes bejegyzést itt olvashatja.