A falat áttörve fosztott ki budapesti dohányboltokat két férfi - videó

2020.07.03. 08:00

Két férfi június első felében három dohányboltból lopott úgy, hogy az üzletek hátsó falát megbontotta, majd azon keresztül különböző árukat, dohánytermékeket lopott el. A negyedik betöréskor a rendőrök tetten érték és elfogták őket egy zuglói dohányboltnál.

A két férfi a zuglói dohánybolt falát megbontotta, majd az ellopott árut autójuk csomagtartójába tette. A rendőrök az autóban az ellopott árun kívül megtalálták a bűncselekmény elkövetésénél használt eszközöket, szerszámokat, illetve az autó alatt az elkövetők eldobott kesztyűit is - írja a rendőrség honlapján.

A gyanú szerint a két budapesti férfi a kevesebb mint egy hónap alatt elkövetett négy bűncselekmény során több mint kétmillió forint értékben lopott többségében dohánytermékeket, ezer doboznál is több cigarettát, árukat és váltópénzt. Az elkövetők két újpesti, egy óbudai és egy zuglói dohányboltból loptak.

B. Károlyt és B. Lászlót a rendőrök négyrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket és indítványukra a bíróság elrendelte letartóztatásukat.