Megszült a 13 évesen teherbe esett orosz kislány

Vágólapra másolva!
Június utolsó hetében komplikációk léptek fel, ezért kórházba szállították azt a 14 éves orosz kislányt, Daria Sudnisnikovát, aki állítása szerint egy 10 éves kisfiútól esett teherbe 13 évesen – írja a Bors. A lány most egyes hírek szerint megszült, bár egyelőre nagyon kevés az információ.
Vágólapra másolva!

Noha az orvosok állítják, lehetetlen, hogy a 10 kisfiú ejtette teherbe a lányt, és az üggyel kapcsolatban le is tartóztattak egy 15 éves fiút, Daria Sudnisnikova kitart amellett, hogy a most 11 éves Ivánka a gyerek apja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Почему я оставила ребёнка? Потому что это человек, и разве он виноват в том, что он появился при таких обстоятельствах?! Я очень люблю детей, поэтому вряд ли бы простила себе аборт в будущем. Я уверена, что винила бы себя за это очень долго. Я пыталась не думать о том ужасном случае, который перевернул всю мою жизнь. Но со временем свыклась и приняла то, что Ваня ( @mama_dasha.13 ) будет отцом, хоть и не биологическим. Да и тем более я боялась, что не смогла бы больше забеременеть. Я понимаю, что мне всего четырнадцать лет и о материнстве в этом возрасте сложно говорить, многие говорят, что я вообще забью на ребёнка. Но вы даже не знаете меня, какая я в жизни... Я не отношусь к тем подросткам которые курят, пьют или что-нибудь употребляют. Не осуждай, когда не знаешь!

БЕРЕМЕННА В 13 (@uverdig_iv) által megosztott bejegyzés,

- mesélte egy tévéműsorban.

A lány terhessége januárban derült ki, de Daria fiatal kora miatt az orvosok képtelenek voltak megmondani, mikorra várható a gyerek.

"Azt mondták, nem fogom augusztusig sem kihúzni, de mindent megteszek, hogy épségben megszülessen a babám" - nyilatkozta korábban.

"Őszinte leszek veletek, félek a szüléstől, attól, milyen fájdalmaim lesznek" - írta az Instagramon, ahol több, mint 130 ezren követik.

A terhesség körül több rejtély is van. Az egyik, hogy szakértők szerint lehetetlen, hogy a most 11 éves Iván legyen az apa, ugyanis még nem volt ivarérett, amikor vizsgálták. A lány az első tévéműsorban, ahol szerepelt azt mondta, egész életében egyszer szexelt, Ivánnal, és ők sem hitték, hogy bármi lehet a dologból, mert olyan fiatalok voltak.

Daria aztán arról is mesélt, hogy korábban megerőszakolta egy férfi is, akiről mindössze annyi személyleírást adott, hogy a korához képest nagyon kövér és magas volt. És hogy egy városban élnek, és nagyon félne találkozni vele az utcán. Aztán valahogy ez a szál is elhalt.

A szülésről nem sokat lehet tudni. Egyetlen kép szivárgott ki a netre, amin az anya fogja a kislányát, de arról is azt állítják, hogy egy 2015-ben felbukkant kép photoshopolt verziója.