Kegyetlenül bántalmazta gyerekeit egy mezőberényi férfi. Folyamatosan ütötte őket. A gyerekeket már korábban elvették tőle, pont a kegyetlenségei miatt. Legutóbb is csak néhány hétig lehettek nála, ezalatt bántalmazta őket brutálisan. A feleségét is többször megverte. Egyszer azért, mert nem vágott fel elég tüzifát.

A házaspárnak hat kisgyereke van, ötöt már korábban elvettek tőlük, pont a rossz körülmények miatt. Azt azonban engedélyezték a szülőknek, hogy a gyerekeikkel tartsák a kapcsolatot. Január ötödike és 31-e között is így kerülhetett hozzájuk 3 és 7 éves fiúk.

A kevesebb, mint négy hét alatt a munkanélküli férfi, egész nap számítógépes játékokat játszott, közben pedig agresszíven viselkedett a gyerekeivel és feleségével, napi szinten terrorizálta, többször és különféle módon verte őket. A 3 éves kisfiút többször azzal büntette, hogy egy légycsapóval folyamatosan ütötte, aztán felkapta és előbb a földhöz vágta, majd a szekrénynek dobta. Később a lábát cigarettaparázzsal megégette, és az egész testén csipkedte.

A kisgyereknek összesen húsz 8 napon túli sérülése lett, köztük II. fokú égési sérülések is.  

A 7 éves kisgyereket szintén többször megütötte, arcát párnába nyomta addig, amíg fuldokolni kezdett, és egy késsel a tenyerét többször megszúrta és megvágta.

A feleségét is verte ebben az időszakban is, a lábát, combját rendszeresen megütötte, megrúgta, a fejét a falnak verte.

Egyszer azért verte meg az asszonyt, mert az nem vágott fel elegendő tűzifát.

A bíróság most indítványozta, hogy a letartóztatásban lévő férfit halmazati büntetésül végrehajtandó börtönre ítéljék, szüntessék meg a szülői felügyeletei jogát, és kötelezzék a nyomozás során felmerült
több mint 500.000.-Ft-os bűnügyi költség kifizetésére.