Járta az országot szállodákban lakott, de sehol sem fizetett

2020.07.08. 12:09

Kilenc hónap alatt negyven szállodában összesen 164 éjszakát töltött az ország különböző pontjain egy férfi, de sehol sem fizetett. Nem is akart, nem is volt rá pénze. A szállodákban evett és ivott is, aztán egész egyszerűen továbbállt. Mindezt azután tette, hogy egy ugyanilyen ügy miatt már eljárás volt ellene.

A férfi tavaly februárban szabadult a letartóztatásból. Akkor is azért is indult ellene eljárás, mert nem fizetett a szállodákban.
Szabadulása után hat nappal újból kivett egy hotelszobát Hajdúszoboszlón. Persze akkor sem fizetett, nem is akart.A férfi a legtöbbször interneten foglalt szállást három-öt napra, de a szállodai tartózkodása során többször meg is hosszabbította foglalását.

A hotelekből általában az utolsó éjszaka előtti napon fizetés nélkül távozott, és legtöbbször még aznap este megszállt egy másik településen lévő szállodában.
Végül novemberben egy veresegyházi szállodában elfogták, és őrizetbe vették. Összesen 3,5 millió forint kárt okozott, amely soha nem térült meg.