Vascsővel ütött le egy férfit a féltékeny férj

2020.07.09. 18:19

Egy Csongrád-Csanád megyei férfi féltékeny lett a feleségére, miután a nő telefonján érdekes üzeneteket talált egy másik férfitól. A férfi ezek után elment a házaspár házához, ahol a férj késsel és egy vascsővel fogadta.

A férfi és a felesége viszonya már régen megromlott, már rendszeresen vitatkoztak egymással. Az egyik napon a férj olyan üzeneteket talált a nő telefonjában, amiktől féltékeny lett, majd megint összevesztek.

A nő elmondta a másik férfinak, hogy mi történt otthon, ezért az elment hozzájuk. Amikor a férj meglátta, megfogott egy nagykést és egy 50 centis vascsövet, és azokkal ment ki az utcára. Vitatkozni kezdtek, majd a férj fejbe verte a vascsővel a férfit, aki elájult.

A férj ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás. Az ügyészség bűnismétlés, valamint a szökés, elrejtőzés veszélye miatt javasolta a letartóztatását. A bíróság ezzel egyetértve tegnap egy hónapra elrendelte a férj letartóztatását. A végzés végleges - írja közleményében a Csongdrád-Csanád Megyei Főügyészség.