A helyiek kiállnak a tóalmási fiú mellett, aki a saját anyját gyilkolta meg

Vágólapra másolva!
Tavaly áprilisban találták meg egy 2013-ban eltűnt tóalmási asszony holttestét. Mint kiderült, a saját fia gyilkolta meg, mert nem tudta tovább elviselni a kegyetlen, agresszív bánásmódot. Sz. Botond beismerte a gyilkosságot, azt viszont tagadja, hogy előre kitervelte volna. A Bors információi szerint a helyiek kiállnak a férfi mellett.
Vágólapra másolva!

Komoly arccal, elegáns ruhában ment a bíróságra Sz. Botond, aki évekkel ezelőtt álmában meggyilkolta a saját anyját a vád szerint - írja a Bors tudósításában.

A férfi azért döntött úgy, hogy végez az asszonnyal, mert az rendszeresen verte, terrorban tartotta őt és másik hat gyerekét.

Az asszony többször is öngyilkos akart lenni, a gyámügy több gyerekét el is vette tőle.

A férfit előre kitervelt gyilkossággal vádolja az ügyészség, és 12 éves büntetést javasoltak ellene. Sz. Botond a gyilkosságot bevallotta, azt viszont tagadja, hogy előre kitervelte volna.

– mondta a férfi a bíróságon. Az ügyvédje szerint a szenvedéseitől akart megszabadulni.

"Nem akart elégtételt venni az anyján, csak azt akarta, hogy a szenvedéseinek vége legyen" – mondta a Borsnak Veres Lilla a fiú ügyvédje. A férfi mellett a rokonai és a helyiek is kiálltak.

"Az a nő maga volt a pokol a gyerekeinek, csoda, hogy eddig bírták. Botond mindig jó tanuló, kedves fiú volt, reméljük, hogy megússza ezt az egészet"

– mondta egy helyi.

Ahogy korábban megírtuk, az asszony elhanyagolta és kínozta a gyerekeit.

Az egyik lányát azzal is meggyanúsította, hogy lefeküdt a férjével, ezért leöntötte forró vízzel.

A férfi ezek után elhagyta az asszonyt, magával vitte a saját gyerekét is.

Ezek után az anya új élettársát talált magának, neki is szült egy gyereket. Az agresszív magatartása miatt azonban ez a férfi is elhagyta.

2011-ben úgy akart végezni magával, hogy fagyállót ivott. Sikerült megmenteni az életét, viszont újra kellett tanulnia járni és beszélni. Két gyereke, Sz. Botond és az egyik lány testvére megsajnálták és visszaköltöztek hozzá, hogy gondját viseljék. 2013-ban a lánya jelentette be az eltűnését.

Tavaly áprilisban találták meg a holttestét a házuk emésztőgödrében. Mellette egy csecsemő combcsontját is megtalálták.

Mint kiderült, a fia gyilkolta meg, álmában megfojtotta majd beledobta az emésztőgödörbe, amíg a testvére a munkahelyén volt.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!