Nyolc évet kapott egy kutya meggyilkolásáért a vajdasági mészáros

Vágólapra másolva!
A vajdasági mészáros néven elhíresült férfi Andorrában betört egy farmra, ellopott onnan minden értéket, a tanyát őrző kutyát pedig lelőtte. Ez utóbbi tettéért a bíróság nyolc év börtönre ítélte, írja a Blikk az olasz Estense-re hivatkozva. A férfi korábban négy embert ölt meg, köztük két rendőrt, ezért 21 évet kapott.
Vágólapra másolva!

Három éve F. Norberttel lelőtt egy kocsmárost a bevételért, majd menekülés közben egy mezőőrt is megölt, a társát pedig megsebesítette. Ő túlélte a támadást, de

két spanyol rendőr is meghalt egy tűzharcban, amikor szembekerültek a férfival.

A szabadkai férfit végül elfogták. A vajdasági mészáros néven elhíresült férfi azóta két szigorúan őrzött börtönt is megjárt. Mindegyikben elszigetelték a többi rabtól, hogy ne tudjon megszökni. Később az egyik lapnak küldött levelet, amelyben azt írta, olyan információkkal rendelkezem, amelyekkel még a rendőrök sem.
Mint kiderült, válaszait nem adná ingyen, 2500 eurót, azaz több mint 800 ezer forintot kért érük.

Arról azonban nincs hír, hogy bárki kifizette volna neki ezt az összeget.

Idén januárban 21 év börtönre ítélte őt a bíróság a két rendőr meggyilkolásáért és tiltott fegyverviselésért.
Az El Espanol nevű spanyol lap szerint nemsokára bemutatják azt a több mint 100 fotót, amit F. készített magáról és a fegyvereiről, miközben Olaszországból egy biciklin menekült.
A lassan három éve börtönben raboskodó férfi nem látszik megviseltnek. A Corriere della Sera olasz napilap a spanyol sajtót idézve a férfi szerelmi életéről ír.

Csupán két ember látogatja őt a börtönben. Egy olasz férfi, egy újságíró, akivel arra készül, hogy kiadják a Norbert életéről szóló könyvet. A másik egy levelezőtársa, egy madridi lány, akitől a jelek szerint Norbert többet szeretne, mint puszta levelezést.

Komolyak a szándékai, úgy tervezi, feleségül veszi, vele kezd új életet – idézte a férfi szavait a lap.