Az ügyészség vádat emelt az ellen a Komárom-Esztergom megyében élő férfi ellen, aki éveken keresztül rendszeresen megerőszakolta a lányait, és a nevelt gyerekét is. 

A nyomozás során pedig az is kiderült róla, hogy elsikkasztotta az egyik lánya félretett pénzét és olyan fegyvert tartott otthon, amire nem volt engedélye.

A férfi 12 éves nevelt fiát 2010 és 2015 között hetente többször is zaklatta, emellett rendszeresen bántotta és fenyegette is, hogy ne szóljon róla senkinek.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

2014 és 2015 között pedig asaját, 12 év alatti lányait is rendszeresen molesztálta.

A rendőrök házkutatást tartottak a férfi lakásán, melynek köszönhetően az egyéb sötét ügyeire is fény derült, ugyanis egy engedély nélkül tartott revolvert és 83 töltényt is lefoglaltak tőle. Ezenkívül  2015. októberében ellopta, és elköltötte az egyik lánya középiskolai taníttatására félre tett 402 096 forintot. 

A férfi ellen szexuális erőszak, fegyverrel visszaélés, és sikkasztás miatt emelt vádat az ügyészség, amiért 15 év fegyházbültetés kiszabását, 10 évközügyektől eltiltást, illetve a fegyver, és a lőszerek elkobzását javasolták. Ezen kívül azt is, hogy tiltsák el a férfit minden olyan foglalkozástól, melynek során kiskorúakkal foglalkozna. Emellett indítványozták, hogy maradjon rács mögött a már letartóztatott vádlott a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt.