Mind a négy gyerekét rendszeresen megerőszakolta egy kerepesi házaspár - videó

2020.07.14. 09:43

Egy család három tagját őrizetbe vették a Pest megyei nyomozók. A gyanú szerint az anya és az apa négy közös kiskorú gyermeküket szexuálisan abuzálta, a nagymama felbujtással gyanúsítható.

Egy Kerepesen élő családhoz vonultak ki a rendőrök július 13-án, tegnap reggel. A 27 éves anyát és a 30 éves apát nem találták otthon, az 57 éves apai nagymamát viszont elfogták. Miután a szülők megtudták, hogy keresik őket a rendőrök, önként jelentkeztek.

A szülők mindent tagadnakForrás: police.hu

A 2019 október végén indult nyomozásból kiderült, hogy

M. Marianna és L. Zoltán 2017 nyarán többször, szinte napi rendszerességgel kényszerítette a velük egy ágyban alvó, akkor 6, 4, 3, valamint 2 éves gyermeküket szexre.

Forrás: police.hu

A nagymama, L. Elemér Józsefné a cselekmények folytatására biztatta őket. Ha a kicsik nem akarták azt csinálni, amit a szülők mondtak, erőszakkal, testi fenyítéssel, hajukat megtépve vették rá őket. Előfordult, hogy a gyermekek szem- és fültanúi voltak szüleik szexuális együttlétének.

Forrás: police.hu

M. Marianna és L. Zoltán többször arra kényszerítették gyermekeiket, hogy vigyék magukkal alig egy hónapos öccsüket egy kistarcsai élelmiszer-áruházhoz és kolduljanak.

Az emberektől pénzt és ételt kértek, miközben azt kellett mondaniuk, hogy betegek.

A kicsiket azóta kiemelték a családból, és nevelőszülőkhöz kerültek.

Forrás: police.hu

Az eljárás során bevont pszichológus szakértő véleménye szerint korábban is bánthatták a gyerekeiket.

L.Zoltán és L. Elemér Józsefné panaszt tett a gyanúsítás ellen, és mindhárman tagadták a bűncselekmények elkövetését.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán M. Marianna és L. Zoltán ellen szexuális erőszak, szexuális visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetése, L. Elemér Józsefné ellen szexuális erőszak és szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatásukat.