Hollik: Véreskezű kommunista unokája beszélt az Országgyűlésben

2020.07.14. 17:24

Dobrev Klára személyében egy véreskezű kommunista belügyminiszter unokája szólalt fel kedden az Országgyűlésben - tartalmazza a Fidesz kommunikációs igazgatójának a videónyilatkozata, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez.

Hollik István arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője felszólalt a parlament keddi rendkívüli ülésén.

A baloldali politikus a vitában jelezte, hogy a DK frakciója nem vesz részt az uniós helyreállítási csomagról szóló javaslat szavazásán.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatójaForrás: Facebook/Hollik István

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott: az az ember beszélt tisztességről, aki egy olyan villából érkezett, amit 1944-ben kártérítés nélkül egy zsidó családtól koboztak el, majd a kommunisták adományozták Gyurcsányné családjának. 

Hollik hozzátette, hogy az az ember beszélt az uniós pénzek szakszerű felhasználásáról, aki a Medgyessy-kormány kormánybiztosaként úgy készítette elő az EU-s programokat, hogy a pénzből több milliárd forintot kellett visszafizetni miatta.  Az az ember beszélt jogállamiságról, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc képviselőket veretett meg rendőrökkel. Továbbá az az ember beszélt korrupcióról, akinek a férje kétszeresére emelte a magyar családok villamosenergia-számláit, saját gyárának viszont, a Gyurcsány-műveknek olcsóbban adta az áramot  - tette hozzá Hollik István.