Kocsis Máté: Gyurcsány és felesége kutyája nyalogatta Putyin kezét

KOCSIS Máté
Budapest, 2019. november 20. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában, az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 20-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Felháborító, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családja például a kormányzása idején az áramszolgáltatás díját megduplázták a lakosságnak, miközben az ő cégcsoportja olcsóbban jutott áramhoz – minderről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt Gyurcsányné felszólalása után. 
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté elmondta, hogy Gyurcsány Ferencné EP-képviselő a felszólalásában vitáról beszélt, miközben felszólalása után távozott az ülésteremből. A Fidesz frakcióvezetője közölte, hogy a moszkoviták brüsszeliták lettek, és továbbra is a nemzetköziséget képviselik.

Kocsis Máté: A moszkoviták brüsszeliták lettek, és továbbra is a nemzetköziséget képviselik Forrás: MTI/Illyés Tibor

Felháborító volt, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családjának a cége a baloldal kormányzása idején olcsóbban jutott áramhoz, miközben a Gyurcsány-kormány megduplázta az áramszolgáltatás díját a lakosságnak. Különösen aggályos, hogy ez a nő szóvá teszi, hogy a magyarok nem tudnak a Balatonra járni nyaralni. Ha jól emlékszem, Gyurcsány és felesége kutyája nyalogatta Putyin kezét – mondta Kocsis Máté a keleti nyitás kapcsán.