Mindenki szerette azt a 14 éves fiút Hodászon, aki hétfőn halt meg egy autóbalesetben.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei községben július 13-án este nem sokkal 9 óra előtt nekicsapódott egy autó az egyik villanyoszlopnak.

A balesetben meghalt a 14 éves K. Krisztián, aki két barátjával ment el autókázni. Nem voltak messze a kamasz fiú otthonától, amikor

a sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett.

Forrás: frissmedia.hu

Az autó kigyulladt és percek alatt kiégett. A becsapódás robajára szinte mindenki kirohant az utcára, így a helyiek még ki tudták húzni a fiút a lángoló autóból, de az életét már nem tudták megmenteni.

Forrás: frissmedia.hu

A Borsnak nyilatkozott egy helybéli a balesetről:
Míg élek, nem felejtem el azt a hangot, olyan volt, mintha valami felrobbant volna.A helyiek szerint a másik két fiú is csak azért élhette túl a balesetet, mert olyan nagy sebességgel mehettek neki az oszlopnak, hogy egyszerűen kizuhantak az autóból.

Forrás: frissmedia.hu

Krisztián mindig mosolygott.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy már nincs, mindig jó kedve volt, mindig feldobta az embert. Még csak 14 éves volt. A kis barátai az iskolában összetörtek, ők sem bírják feldolgozni, hogy Krisztián nincs többé. Szerette a barátait, az iskolát, úgy örült a nyárnak. – mondta a lapnak az ismerős.

Forrás: frissmedia.hu

A baleset pontos okát még vizsgálják a szakértők. Az viszont biztos, hogy az autó nagy erővel csapódott az oszlopnak, ami kettétört, több lakásban pedig elment az áram.