Feljelentették a baloldali kamuvideó álmentősét

2020.07.15. 17:32

Több ember sérelmére elkövetett gondatlan emberölés alapos gyanúja miatt tett feljelentést Horváth Leon, a műsorvezető Demcsák Zsuzsa nevelt fia - írta meg a Ripost. Az ügyben nyomozás folyik.

Személyes felháborodása miatt jelentette fel Demcsák Zsuzsa nevelt fia, a 22 éves Horváth Leon a baloldali kamuvideó álmentősét, Németh Athinát. Véleménye szerint, ha a nő valóban végzettség nélkül ápolt tíz embert, akik közül kilencen meghaltak, akkor

a szakszerűtlen ápolás hozzájárulhatott a halálukhoz.

A műsorvezető nevelt fia úgy fogalmazott a lapnak, hogy:

Két eset lehetséges. Vagy hazudott az asszony, és akkor egyértelműen rémhíreket terjesztett, amikor azt állította, hogy a kórházak kiürítése miatt halt meg a kezei között tíz ápoltjából kilenc, vagy igazat mondott, ebben az esetben pedig felmerül, hogy éppen ő okozhatta a betegek halálát, mert képzettség nélkül vállalta az ápolásukat.

Németh AthinaForrás: ATV

Horváth Leon igazságérzetét mélyen sérti az álmentős viselkedése és az, ahogyan a baloldal politikai tőkét akart ebből kovácsolni.

Én és az általam megbízott ügyvédek úgy gondoljuk, felmerül a gondatlan emberölés alapos gyanúja is. Ezt az asszonyt korábban már elítélték kuruzslás vádjával, ennek alapján felmerül, hogy összefüggés van a halálesetek és a szakszerűtlen ápolás között, amennyiben egyáltalán voltak ápoltjai

–jegyezte meg Horváth. Mint fogalmazott, csak azt szeretné, ha kiderülne az igazság az ügyben. Azt pedig egyenesen gyomorforgatónak találta, hogy a baloldal a járványügyi helyzetet és beteg embereket használ fel gátlástalanul politikai céljai érdekében. A feljelentését a Fővárosi Főügyészségnek már benyújtotta. Célja pedig nem más, mint az, hogy a szocialista pártot is felelősségre vonják, ennek érdekében pedig további beadványokkal készülnek ügyvédeivel.

Mint ismert az MSZP-s országgyűlési képviselő, Korózs Lajos egy videót tett közzé a közösségi oldalán, amiben egy magát mentőtisztként bemutató nő, Németh Athina arról számolt be, hogy a járványügyi intézkedések miatt a kórházakból kikerült betegek közül tízet ő ápolt, akik közül kilencen meghaltak. A nőről azonban hamar kiderült, hogy nem dolgozik és nem is dolgozott egyetlen mentőszolgálatnál sem, sőt az egészségügyi dolgozók nyilvántartásában sem szerepel. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma már ekkor büntetőfeljelentést tett rémhírterjesztés miatt ismeretlen tettes ellen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK