Egy tiszaalpári férfi autózás közben veszett össze az egyik ismerősével annyira, hogy össze is verekedtek. A támadó eltörte áldozata orrát.

A saját autójával hajtott egy férfi Tiszaalpáron július 10-én, amikor a két utasa összeveszett egymással. A sofőr félreállt és kiszállította a két férfit a kocsiból. A férfiak szidni kezdték egymást, majd az idősebb ököllel megütötte a fiatalabbat, ami után összeverekedtek.

Forrás: Police.hu

Már a földön birkóztak, amikor a sofőr szét tudta őket választani. A fiatalabb férfinak eltört az orra. Ezek után a 27 és a 23 éves férfit otthagyta a sofőr és elhajtott, aztán az otthona közelében leparkolt.

Nem sokkal később az idősebb férfi odament a nyitva hagyott autóhoz és megpróbált elhajtani vele, de egy szemtanú ezt megakadályozta.

A rendőrök a 23 éves férfit garázdaság miatt, az idősebbet súlyos testi sértés és autólopási kísérlet miatt hallgatták ki. A 27 éves férfi egy hónappal korábban is verekedésbe keveredett, akkor garázdaság és könnyű testi sértés miatt hallgatták ki. A rendőrök javasolták a letartóztatását.