Boxerrel rabolt ki egy 15 éves gyereket egy 17 éves fiú. Pénzt követelt tőle. Kapott is, de nem volt neki elég, ezért addig ment utána, amíg egy felnőtt rá nem szólt, hogy hagyja békén. A kamaszt elfogták a rendőrök.

Egy 15 éves kiskunhalasi fiú jelentette be a rendőrségen július 15-én, szerdán, hogy egy fiú, akit látásból ismert, kedden kora délután leszólította, és pénzt kért tőle. A fiú 100 forintot adott neki. A kamasz ezzel nem elégedett meg.

Több pénzt követelt, miközben a zsebéből elővett egy boxert.

ezzel a boxerrel fenyegette meg a kisfiút a kamaszForrás: Police.hu

A kisfiú ettől annyira megijedt, hogy még 70 forintot odaadott a támadónak és megpróbált elmenni. El is indult, csakhogy a boxeres nem hagyta békén. Felpattant a biciklijére és a kisfiú után ment. Megragadta a kezét, és még több pénzt követelt. Újra elővette a boxerét, hogy nyomatékosítsa, amit mond, de pénzt már nem kapott a gyerektől.

Egy autós ugyanis rászólt, hogy hagyja békén a fiút. A 15 éves gyerek elszaladt.

A rendőrök rájöttek, hogy ki lehetett a boxeres támadó, akit 16-án hajnalban elfogtak. A 17 éves fiút ismerték már a rendőrök. Korábban is követett el ehhez hasonló bűncselekményeket, és ezúttal is a rablás megalapozott gyanújával hallgatták ki a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai. A kamaszt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.