Így ölte meg a csorvási férfi az édesanyját

ŐRIZETBEN A CSORVÁSON TÖRTÉNT EMBERÖLÉS GYANÚSÍTOTTJA
Vágólapra másolva!
Ököllel és késsel is bántotta saját édesanyját egy Csorváson élő, középkorú férfi. Előbb megpróbálta eltüntetni tette nyomait, de reggelizés közben már úgy gondolta, úgysem úszhatja meg, ezért inkább elsétált a rendőrségre. Bár előtte egy-két dolgot még elintézett. Megdöbbentő részletek derültek ki a brutális támadásról, miközben a bíróság elrendelte az anyagyilkos letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Egy 42 éves férfi július 16-án, tegnap reggel csorvási házukban

ököllel többször megütötte

a vele együtt lakó 61 éves édesanyját, aki a földre esett. Ekkor magához vett egy nyéllel együtt nagyjából 30 cm hosszú kést, amivel

többször megszúrta az áldozatát a hátán és nyakán.

Az idős asszony belehalt a sérüléseibe.

Forrás: police.hu

A gyilkos délután maga sétált be a rendőrségre, hogy elmondja, mit tett, de a támadás után még arra gondolt, hogy megpróbálja eltüntetni tette bizonyítékait.

Az udvarra húzta az anyja holttestét és elásta, bent pedig feltakarította a vérét. A gyilkos eszközöket is lemosta és eltüntette. A kést például feldarabolta és egy szennyvízcsőbe dobta.

Ezután, mint aki jól végezte dolgát, leült megreggelizeni. Gondolkozott. Arra jutott, hogy „ezt úgysem lehet megúszni", ezért egy banki ügyintézés és a rokonai felkeresése után, délután besétált az Orosházi Rendőrkapitányságra, hogy feladja magát.

Forrás: police.hu

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el az ügyben.

A helyszínelők minden nyomot rögzítettek a háznál, az udvarban pedig megtalálták a meggyilkolt áldozatot.

A 42 éves férfit kihallgatása után a rendőrök emberölés megalapozott gyanújával őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészeknél letartóztatása indítványozását, amit a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója pénteken 1 hónapra el is rendelt.