Több ember életét menthette meg egy önfeláldozó sofőr, aki egy száguldozó BMW-s miatt halt meg. A vétkes sofőr a baleset után nem állt meg, egész egyszerűen továbbhajtott.

Feláldozta az életét az a fiatal tűzoltó, akinek egy felelőtlenül előző sofőr miatt kellett meghalnia az 55-ös főúton – tudta meg a Bors. A lap információi szerint a szabálytalankodó a baleset után elmenekült.

A két kocsi szombat délután az 55-ös főúton csapódott egymásnak Csávoly közelében. Kiderült, hogy a balesetet nem ők, hanem egy felelőtlen harmadik sofőr okozta. 

Egy BMW ugyanis előzni kezdte az előtte haladó Skodát, de úgy, hogy a vele szembe jövő suzukis – hogy elkerülje a biztos ütközést – kénytelen volt elrántani a kormányt.

Kocsija keresztbe fordult az úton, a Skoda pedig egyenesen belecsapódott. 

A kocsiban egy 31 éves szabadnapos tűzoltó ült, aki manőverével vélhetően több életet is megmentett, ő azonban olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal meghalt,  míg a Skodában ülő nőt helikopterrel kórházba vitték.

Az előzgető BMW sofőrje nem állt meg, elhajtott. 

Fantasztikus ember volt, aki komolyan vette a munkáját, és szerette is. Hős volt, akként dolgozott, és akként halt meg. Jellemző, hogy még élete utolsó pillanataiban is mások életét védte 
mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, úgy tudni, hogy a brutális balesetet látva több szemtanú is megfordult, és a menekülő BMW-s után hajtott, és sikerült is felírniuk a rendszámát, amit átadtak a rendőröknek.