Súlyos testi sértéssel, magánlaksértéssel és kifosztással vádolnak egy férfit és egy nőt, akik egy idős férfira támadtak mélykúti lakásán, mert az nem akart nekik cigarettát adni. Néhány óra múlva betörtek hozzá, és 20 doboz cigarettát vittek magukkal.

A mélykúti férfi és a budapesti nő november 5-ére virradó éjjel együtt iszogattak, majd 1 óra körül elmentek egy egyedül élő, idős, mélykúti férfi lakására. Mivel a nyugdíjas ismerte a helyi férfit, beengedte őket a lakásába, ahol közösen inni kezdtek. Ezután cigarettát kértek tőle, és közölték, hogy a nő szexuális szolgáltatást is vállal cserébe.

Az idős férfi azonban nem akart cigarettát adni és felszólította őket, hogy távozzanak.Fenyegetésképpen egy elektromos sokkolóval ellátott elemlámpát is a kezébe vett.

A vendégek erre 

a konyhában rátámadtak az idős férfira: fejét és arcát ütni-verni kezdték, majd amikor a földre esett, meg is rugdosták. Verekedés közben az idős férfi a konyhaablak üvegébe is beleesett, így azt kitört.

A vérző arcú férfit ezután támadói kirángatták az udvarra, ahol a férfi még utoljára ököllel arcon ütötte, majd elmenekültek.

Az idős férfinak eltört at orrcsontja és a homlokcsontja, iilletve az arcán több bevérzéssel járó sérülést szenvedett.

A két férfi néhány óra múlva, reggel 6 előtt visszatért a házba, ahol az ágyban fekvő, veréstől legyengült férfinak elterelték a figyelmét, és a nő ruhájába csempésztek két csomag, 20 ezer forint értékű cigarettát, melyet a kerítésen át kidobtak az utcára, majd fölvették, és elmenekültek vele..

A rablók ellen eljárás indult.