Mindenét elvesztette és kerekesszékbe kényszerült az a férfi, akinek egy másik autós szabálytalanul hajtott neki két éve. A férfi most a Ripostnak azt mondta, az ügyet csak szabálysértésnek minősítették, amit képtelen elfogadni.

A férfinak pont két éve volt súlyos balesete Budapesten, egy XVIII. kerületi kereszteződésben. Azóta nemcsak vezetni, járni sem tud.
Futárként dolgozott egy vendéglőnél. 

Éppen egy címről ment vissza, amikor az egyik kereszteződésben jobbról érkezett egy nő, aki nem adta meg az elsőbbséget... 

Még csak reagálni sem tudott, összeütköztek, majd az autójával két oszlopnak csapódott. 
Lefejeltem a kormányt, de hiába voltam magamnál, nem tudtam lábra állni és kiszállni az autóból. Mentő rohant velem az Amerikai útra, ahol kiderült, stroke-ot kaptam mondta a Ripostnak.

Sokáig kezelték, majd átszállítottak egy másik kórházba, onnan pedig egy elfekvőbe, ugyanis lebénult a bal keze, és képtelen volt lábra állni. 

Néhány hónapig kezeltek, majd hazaküldtek, mondván: nem vagyok rehabilitálható. Kerekesszékbe kerültem. Mindez hatalmas csapás volt a vezetésmániás férfi számára, aki hamarosan kénytelen volt szembesülni azzal, hogy nem csak egy szenvedélyét és a járás képességét veszítette el. 
Az egész életem tönkrement a baleset miatt. A nővérem és a sógorom járt ápolni, mert pelenkázni és ágytálazni kellett. Később elveszítettem az albérletemet, majd a barátnőmet is... Bár a férfi sógora talált egy rehabilitációs központot, Zoltán gyógyulással kapcsolatos reményei hamar szertefoszlottak.
"Több hónap után sikerült lábra állítaniuk, de kiderült, a lábam annyira gyenge, hogy térdprotézisre van szükségem, mert nem bírta el a testemet. Megműtöttek, és ülhettem vissza a gurulós székembe... – tette hozzá a férfi, akit időközben leszázalékoltak.
A lap úgy tudja a balesetet szabálysértésnek minősítették, a balesetet okozó nőnek négy hónapra bevonták a jogosítványát és 70 ezer forintot fizettetek vele. A férfit még nem kereste meg.