A leállósávban gázolta halálra a luxusterepjárós a 28 éves autómentőt

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópályán 2017. október 18-án reggel. Egy 41 éves román állampolgár tehergépkocsival közlekedett Győr felé, amikor 6 órakor hátulról nekiütközött egy, a leálló sávban álló személygépkocsinak. A balesetben egy 43 éves moldáv férfi a helyszínen életét vesztette.
Vágólapra másolva!
A leállósávban gázoltak halálra egy 28 éves férfit kedden este az M1-esen. B. Rajmund autómentőként dolgozott, éppen egy bajbajutott autósnak segített, amikor a Porsche Cayenne nagy sebességgel beléjük csapódott.
Vágólapra másolva!

A leállósávban gázolt halálra egy 28 éves autómentőt a luxusterepjárójával egy német férfi kedden este az M1-es 153. kilométerénél - írja a Bors. B. Rajmund éppen egy bajbajutott autóson segített,

már csörlőzte fel a lerobbant autót, amikor a Porsche Cayenne beléjük rohant.

A lap úgy tudja, hogy a Porsche a belső sávon száguldott nagy sebességgel, amikor egy kamion előzésébe kezdett, ekkor került a szélső sávba, majd eddig ismeretlen okból a leálló sávba vágódott. A magyar rendszámú luxusterepjárót egy 36 éves német férfi vezette, aki két utasával együtt kórházba került a baleset után.

Szemtanúkat keresnek a rendőrök

– A leállósávban hevederezte a bajba jutott kocsit, teljesen szabályosan, ahogyan az elő volt írva. Fantasztikus és jó ember volt. Mindig ott volt, ha valakinek segítségre volt szüksége, segített, ahol csak tudott. Ha hajnali kettőkor hívták, még akkor is ugrott, és mentette, akit kellett, ahogyan tette most is – mondta a lapnak a férfi párja, aki miután megtudta mi történt szerelmével, azonnal a helyszínre sietett.

- mondta a nő.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az esetet, halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást. Kérik, aki látta az esetet, szemtanúként jelentkezzen a rendőrségen.