Mindössze egy évet kapott egy férfi, aki egy 14 éves kislányt erőszakolt meg

Vágólapra másolva!
Noha több mint 60 rendbeli, gyermekek ellen elkövetett szexuális zaklatással vádolták, mégis mindössze egy év börtönt kapott egy montanai férfi. Az 51 éves férfit 2019 februárjában tartóztatták le, miután egy 14 éves lány azzal vádolta, hogy a férfi megerőszakolta őt. A kislány eskü alatt még azt is vallotta, hogy egy másik alkalommal Miller végignézte, ahogy egy 11 éves fiú megerőszakolja – írja a Bors a , Fox News cikke alapján.
Vágólapra másolva!

Az augusztusában már őrizetben lévő Miller a börtönből hívogatta ismerőseit, hogy a telefonját és a laptopját semmisítsék meg.

Akkor már késő volt, természetesen a rendőrök már házkutatáskor mindent lefoglaltak.

A gépeken gyermekpornográf videókat és fotókat találtak.

A férfi később elfogadta a számára kínált vádalkut. És mivel egy rendbeli szexuális zaklatásban, illetve egy rendbeli bizonyíték meghamisításának kísérletében bűnösnek vallotta magát, a többi ellene felhozott vádpontban felmentették.

Így bírónő összesen egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

A bírónő indoklásában kitért arra, hogy a férfi 384 napot már börtönben töltött, ez idő alatt pedig példásan viselkedett, így

ha a szabadulása után egy évig semmilyen hasonló bűncselekményt nem követ el, akkor a nyilvántartásban sem lesz feltüntetve az, hogy korábban egy gyermeket zaklatott szexuálisan.

A férfi felháborítóan enyhe büntetésében szerepe van 19 éves feleségének is. Telefonjában ugyanis volt egy intim fotó az akkor 17 éves Shiloh Youngról is, ám a lány azt állította, ő maga küldte a képet, hogy a férfi ezzel segítse őt saját teste elfogadásában.