Élményparkból vitte el gyerekeit egy apa Debrecenben, azóta nem találják őket

Vassallo Martin, Vassallo Carolina, eltűnt
Vágólapra másolva!
Vasárnap az egyik debreceni élményparkból két kiskorú gyerekét az édesapjuk eddig tisztázatlan körülmények között magával vitte, és jelenleg ismeretlen helyen tartózkodnak – közölte a Police.hu
Vágólapra másolva!

A két gyereket, a 7 éves Vassallo Martint és az 5 éves Vassallo Carolinát utoljára akkor látták, amikor édesapjukkal és másik két férfival együtt egy autóba szálltak be.

Az eltűnt testvérpár Forrás: Police.hu

Vassallo Carolina körülbelül 120 cm magas, 20 kg testsúlyú, vállig érő, szőke haja és kék szeme van. A cselekmény időpontjában kék, térdig érő nadrágot, sportcipőt, és fehér szívecskés pólót viselt.

Vassallo Carolina Forrás: Police.hu

Vassallo Martin körülbelül 125-130 centiméter magas, 23 kg testsúlyú, rövid, szőke hajú, zöld szemű. Eltűnésekor sportcipőt, szürke rövidnadrágot és egy kék színű „Harry Potter-es" pólót viselt.

Vassallo Martin Forrás: Police.hu

A rendőrség az édesapát, Vassallo Martin Albertet is keresi, a 41 éves, 182 centiméter magas, sportos testalkatú, barna hajú, zöld szemű férfi a cselekmény időpontjában szürke farmernadrágot, sportcipőt és bordó pólót viselt.

Vassallo Martin Albert Forrás: Police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható gyerekeket felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.