Újabb útszakaszokat zárt le a rendőrség Somogyban

Porrogszentkirály, 2020. július 25. Terepjáró halad a nagy esőzés miatt vízzel elárasztott Csurgót és Gyékényest összekötő úton, a Somogy megyei Porrogszentkirály közelében 2020. július 25-én. MTI/Varga György
Vágólapra másolva!
A 68-as főút több szakaszát lezárta a rendőrség vasárnap a heves esőzések okozta károk miatt - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

A rendőrség honlapján azt írták: a főút nagyatádi elkerülő szakaszán található hídon a megáradt Rinya-patak miatt csak gyalogosok és kerékpárosok közlekedhetnek, gépjárművekkel kerülni a 6807-es úton Babócsa felé, vagy a 61-es főúton Csokonyavisonta felé lehet.

Autók állnak a nagy esőzés miatt vízzel elárasztott Csurgót és Gyékényest összekötő úton, a Somogy megyei Porrogszentkirály közelében. Forrás: MTI/Varga György

A 68-as főút 38-as kilométerénél - szintén a nagyatádi elkerülő úton - az útburkolat beszakadt, ott teljes útlezárás van érvényben.

Ugyancsak nem lehet közlekedni a 68-as úton Böhönye és Segesd között egy leszakadt híd miatt. A rendőrök a forgalmat a környező utakra terelik.

A katasztrófavédelm gépjárműve és egy terepjáró halad az elárasztott, Csurgót és Gyékényest összekötő úton. Forrás: MTI/Varga György

A rendőrség szombaton vízátfolyások miatt a 60-as kilométertől a Tapsonyi elágazásig, valamint az 51-es kilométerszelvénytől Segesdig zárta le a 68-as utat.