Letartóztatták a férfit, aki társával együtt megmérgezett egy idős párt

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy nyugdíjas férfit feleségével együtt, magatehetetlen állapotban vittek kórházba február 23-án, ahol a kezelés ellenére március 7-én meghalt. A nyomozás során megállapították, hogy megmérgezték. Letartózatták az egyik támadót, a másik korábban már rács mögé került.
Vágólapra másolva!

Gyilkossági kísérlet miatt javasolták a letartóztatását annak a férfinak, aki a már letartóztatásban lévő

élettársával együtt hosszú időn keresztül gyógyszerekkel mérgezett egy idős házaspárt.

Az ügyészség azért tartotta ezt indokoltnak, mert a férfinál fennállt a bűnismétlés, és a tanúk befolyásolásának veszélye, és mivel kegyetlen tettéért akár húsz év börtönt is kaphat, a szökés, vagy rejtőzködés sem kizárható nála - írja az Ügyészség oldala.

A kép illusztráció Forrás: --

A férfi letartóztatását a mai napon elrendelték, de az nem jogerős, mert férfi és ügyvédje fellebbeztek ellene.

Ahogyan korábban megírtuk,

a nyugdíjas férfit feleségével együtt, magatehetetlen állapotban vittek kórházba február 23-án, ahol a kezelés ellenére március 7-én meghalt. A nyomozás során megállapították, hogy megmérgezték.

Az adatgyűjtések, tanúkihallgatások eredményeként a rendőrök azonosították az elkövetőket, egy fiatal nőt, és élettárását, akik jól ismerték az idős házaspárt.

Mint kiderült, a nő és párja hónapokkal ezelőtt

összebarátkoztak az idős házaspárral, és rendszeresen meglátogatták őket lakásában. Azonban idővel durván visszaéltek ezzel:

többször nyugtatót tettek az italába, hogy ezzel halálukat okozzák.