Két fiatalt is ököllel támadtak meg az utcán vasárnap Jász-Nagykun-Szolnok megyében, két különböző településen. Az összes támadót elfogták már. 

Egy testvérpár összeveszett egy helyi és egy rákóczifalvai férfival vasárnap, július 26-án 20 óra 30 perc körül Zagyvarékason.

A testvérek ököllel ütötték-verték az egyik fiatalt mindenhol, ahol érték.

Megvert áldozatuknak az elsődleges orvosi vélemény szerint 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A rendőrök elfogták és a Szolnoki Rendőrkapitányságra vitték a testvéreket, ahol garázdaság és testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként.

Forrás: Police.hu

A jászsági rendőröknek is garázdaság miatt kellett intézkedniük. Az egyik jászárokszállási lakos összeveszett egy helyi lakossal Jászberényben vasárnap, július 26-án délben. Ez a támadó is az öklét használta. Egyszerűen leütötte az áldozatát, aztán a földön fekvő fiatalba még bele is rúgott, aki ettől elveszítette az eszméletét.

Ez az áldozat is 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök elfogták és a Jászberényi Rendőrkapitányságra vitték a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves férfit, akit garázdaság miatt hallgattak ki gyanúsítottként.