Keménymag: Apáti Bence volt Gyurcsányné és vörös telefonon fogadta a kirúgott Index-főszerkesztő hívásait

2020.07.30. 18:52

A Hír TV Keménymag című műsorának kedd esti adásában természetesen a fő téma az indexes belháború és a szerkesztőség felmondása volt. 

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa (és a Budapesti Operettszínház balettigazgatója) a kedd esti adásban elmondta, hogy számtalan alkalommal bebizonyosodott az, hogy van egy "nagyon specifikus ízlése" az Indexnek.

Például, hogy a kultúra tekintetében mennyire nem hajlandóak foglalkozni általában véve semmivel. (...) az Index „kulturális" "újságírója" egy olyan mínuszos hírt, az első kerület szervezésében, V. Naszályi Márta tollából egyszer csak megosztott. És ez annyira bemutatja az Indexnek ezt a kvázi, saját magának hazudott függetlenségét - mondta Apáti Bence. Egyébként a műsor talán legviccesebb pillanatai azok voltak, amikor Apáti Bence játszotta Gyurcsány Ferencné szerepét, és egy, a szocializmust idéző vörös telefonon fogadta a kirúgott Index-főszerkesztő tisztelettudó hívásait.

Egyébként nemcsak a "kulturális" "újságíró" került szóba, Jeszenszky Zsolt publicista és Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója a műsorvezető Velkovics Vilmossal számba vette a magukat függetlennek és objektívnek lódító, egykori Index-dolgozókat. Így a televíziós "szakértőt", a Soros pénzén a migránsokról propagandát gyártó és a magyar választókat gyalázó agitátort és a többi, baloldali propagandistát is.