Megrázó részletek az újbudai tragédiáról, ahol a 14. emeletről ráesett valaki egy kétgyerekes anyára

Vágólapra másolva!
A férje szeme láttára halt meg egy kétgyerekes anya pénteken délután Újbudán, amikor egy 41 éves, budapesti férfi rázuhant egy 14 emeletes ház egyik erkélyéről – ahogy azt korábban megírtuk. Később kiderült, nem baleset történt, a férfi szándékosan ugrott le a ház tetejéről, öngyilkos akart lenni. Azzal azonban valószínűleg nem számolt, hogy mást is megöl.
Vágólapra másolva!

A gyerekét babakocsiban toló nő lifttel ment a 15 emeletes ház földszintjére. Vele volt féléves és hároméves gyereke. Férje a lépcsőn gyalogolt le, sétálni indultak. Mind a hárman, a férj és a két gyerek is végignézték néhány perccel később, ahogyan egy öngyilkos a nőre zuhan. Esélye sem volt, hogy túlélje. Ő is, és a 15 emeletes ház egyik erkélyéről kiugró férfi is azonnal meghalt.

Forrás: MTI/MIHÁDÁK ZOLTÁN

A Bors megtudta, hogy a 42 éves csepeli férfit már azonosította a rendőrség, az eddigi információk szerint szerelmi bánat miatt lett öngyilkos.

Nem a magas házban élt, oda csak azért ment, hogy leugorhasson annak tetejéről.

"Éppen a kutyámat vittem sétálni. Még a liftben álltam, amikor hallottam egy tompa puffanást" – emlékezett vissza a tragédia napjára egy házban lakó férfi a Borsnak.

Pillanatokkal később kilépett, és szörnyű látvány fogadta.

– emlékezett vissza a férfi.

Szinte csodával határos módon a babakocsiban ülő kisebbik gyerek könnyebb sérüléssel megúszta a csapódást.

Forrás: MTI/MIHÁDÁK ZOLTÁN

Az apa sokkos állapotba került, félórán keresztül alig tudott beszélni. Miközben neje élettelen testét az ölében tartotta, csak annyit volt képes mondogatni:

„Drágám, nem hagyhatsz itt minket".

A mentőket a ház egyik lakója értesítette, akik perceken belül két rohamkocsival érkeztek a helyszínre, de addigra már

sem az öngyilkoson, sem pedig az asszonyon nem tudtak segíteni. Az apa erős nyugtatót kapott.

A Bors azt írja, az öngyilkosnak szerelmi bánata volt. Feltételezések szerint a közelben dolgozott, ez abból sejthető, hogy az erkélyre, ahonnan ugrott, magával vitt egy szerszámosládát. Arra állt fel, hogy a lábát a korláton áttehesse, és leugorjon.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!