Több millió forintot raboltak egy velencei házaspártól – videó

Vágólapra másolva!
Három férfi és egy nő az otthonában támadt rá egy nyugdíjas házaspárra, majd késsel és fegyverrel fenyegették őket, hogy adják oda nekik a pénzüket és az értékeiket. A pár végül több millió forintot és ékszereket adott a bandának. A rendőrség a két férfit és a nőt elfogta, a negyedik társuk ellen elfogatóparancsot adtak ki.
Vágólapra másolva!

A rendőrséget augusztus 2-án, hajnalban hívták azzal, hogy Velencén, egy Fő utcai házban élő idős házaspárt kirabolt egy ismeretlen banda.

Az arcát eltakaró két férfi és egy nő egy nyitott ablakon keresztül jutott be a házba, ahol felkeltették az alvó férfit és a feleségét.

Késsel, valamint fegyverrel, vagy annak látszó tárgyal megfenyegették őket, hogy ha nem adják oda a pénzüket és az ékszereiket, akkor bajuk lesz.

A házaspár nem állt ellen, odaadtak több millió forint készpénzt és arany ékszereket. A banda ezek után a ház előtt várakozó taxival elmenekültek, amit a negyedik társuk vezetett.

A rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a taxi 24 éves sofőrt.

Ezek után augusztus 3-án hajnalban, a TEK segítségével Budapesten elfogtak még két támadót, egy 26 éves budapesti nőt és egy17 éves fiút.

Átkutatták az otthonaikat, ahol telefonokat, a betöréshez használt eszközöket, pénzt és ékszereket foglaltak le.

A rendőrök a három bandatagot rablás gyanúja miatt őrizetbe vették, kihallgatták és javasolták a letartóztatásukat. A negyedik társukat, Száva Róbertet még keresik.

Száva Róbert Forrás: police.hu

Aki felismeri a képen látható fiút, vagy információja van róla, az jelentkezzen a rendőrségen.