Eltűnt egy 8 éves kisfiú és 12 éves nővére

A 8 éves Kállai Jánost és nővérét, a 12 éves Lakatos Elizabetet a józsefvárosi rendőrök most is keresik.
Vágólapra másolva!
A 8 éves Kállai Jánost és nővérét, a 12 éves Lakatos Elizabetet a józsefvárosi rendőrök most is keresik - közölte kedd este a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyerekek 2020. augusztus 4-én 16 óra 15 perc körül egy VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre mentek, azóta életjelet nem adtak magukról, a rendőrök jelenleg is keresik őket.

A 8 éves Kállai Jánost és nővérét, a 12 éves Lakatos Elizabetet a józsefvárosi rendőrök most is keresik. Forrás: police.hu

A kisfiú 136 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor kék pólót és kockás rövidnadrágot viselt.

Nővére 167 centiméter magas, sötétbarna hajú, barna szemű, az, hogy mit viselt eltűnésekor, nem ismert a rendőrség előtt.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható testvérpárt felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.